tisdag 29 mars 2011

Slutet på en era...

ja det måste man säga att det är när lill-puman numera tillhör någon annan. 2006 kom hon in i Mamma S:s liv och 2008 i Pappa J:s liv och troget har hon stretat nästan dagligen till antingen Timrå eller Sandö. Även släktingar till S har levt med lill-puman och den enda gång hon varit lite risig var när Pappa J körde och hon bestämde sig för att "nu vill jag ha service hos Berra!", så sagt och gjort så stannade hon till på R90 utanför Ramvik. Då var det bara för Pappa J att ringa efter Mamma S för att få skjuts.

Det är inte utan saknad man tittar ut på uppfarten och lill-puman inte står där. Men vi hoppas hon får det bra i framtiden med sin nya ägare. Den nya ägaren var väldigt ivrig att få lill-puman, så ivrig att annonsen på Blocket endast hade legat ute 20 minuter innan han ringde.

Andra nyheter är att Lovisa håller på att återhämta sig från en förkylning och att Mamma S nog håller på att åka dit på en förkylning. Lovisa har även lärt sig att förstå många ord nu, till och med så abstrakta saker som "bakom dig". Inte illa eller hur? Nu måste bara Pappa J sluta med att säga fel, som t ex framanför eller bakanför, istället för framför och bakom. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar