söndag 10 april 2011

Vad har hänt?

Jo faktiskt ganska mycket. Den lilla bebisen i magen på Mamma S är tydligen inte så litet längre utan har växt på sig riktigt ordentligt och ligger nu 22% över snittstorleken. Så nu blir det nog lite extrakollar fram till jättebebisen (arbetsnamnet som h*n numera går under) kommer ut.

Utöver det så har Mamma S och Pappa J skottat av altanen, sopat undan det mesta av gruset på uppfarten, målat lite taklister som ska upp, bestämt golvlisterna som ska dit, städat, fejat och diskat... faktiskt det sistnämnda för hand, då vår diskmaskin (inköpt oktober 2010) numera har ett mindre härligt ljud för sig när den försöker tömma sig på vatten (vilken den inte lyckas med). Därför har det härliga manuella arbetet diskning åter infunnit sig här i huset till vi vuxnas förtret. Nåja, förhoppningsvis så kommer en servicetekniker under nästa vecka och fixar det, även om det satt långt inne med IKEAs kundsupport, som först tyckte "rengör filtren" när jag säger att motorn låter konstigt och att jag kan tömma ut vattnet manuellt om jag skakar på avloppsslangen. Men till slut så gick de med på att skicka en tekniker.

Mamma S sitter här i soffan och lovar att under veckan som kommer så dyker nytagna bilder på lilla Lovisa upp och kanske även lite text :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar