måndag 28 maj 2012

Spänning!

Idag eller snarare ikväll var jag och Lovisa på hennes livs första cirkusföreställning!

Eftersom det skulle vara mycket folk och lång kö så tipsade coop om att vara ute i god tid, så det var vi! Varför just coop tipsade om detta var för att de bjöd på hela showen, (inte illa) handlade man för 300 kr där så fick man en biljett 600 kr två biljetter osv.

Frågade Lovisa innan vi skulle åka om hon ville följa med mig på cirkus, ja svarade hon, varpå jag frågade - vet du vad cirkus är? Lovisa svarade - nej. =)
Förklarade lite och hon ville fortfarande med. Perfekt!
Väl framme så var det fullt ös för henne - springa runt och se vad allt är och peka på allt som hon ville ha..
Det köptes ett lasersvärd och en barbapappa ballong! Sedan....fixade Lovisa helt själv fram en chokladbit...
Det fanns ett chokladhjul där det var gratis att snurra (coop forum Härnösand sponsrade), MEN kön till detta hjul var evighetslång och vi hade inte hunnit fram och snurra innan cirkusen hade startat.
Lovisa springer längst fram, pekar på en chokladbit och tittar sedan på den som har hand om det hela och gestikulerar med handen att "1 vill jag ha". Precis där hinner jag fram och förklarar att man måste stå i kö och kanske kan man vinna.
Men då säger den barnvänliga damen från coop - Men du frågar ju så fint, klart du ska ha något!
Vips så har vi godis och Lovisa är nöjd och strålar som en sol =)

Själva showen då, ja vi hann inte se så mycket eftersom Lovisa var less efter andra showen *haha*. Hon är ju faktiskt "bara" 2 år och vi hade då varit där i en timme. Så vi tog helt enkelt och åkte hem, nu sover hon helt utslagen och förhoppningsvis väldigt nöjd över dagen!

1 kommentar:

  1. Vilken tur Lovisa hade både cirkus och godis drömmarna blev nog cirkus.
    Nu ses vi snart.
    Kram på er

    SvaraRadera