söndag 4 juli 2010

I värmen

ja då flyr man iväg från lägenheten... Man kan inte alla gånger åka till Birsta, så i fredags packade vi in oss i den skönt svala bilen och körde till Ö-vik istället. Där blev det besök och handlande i galleriorna, mat på ett fik och en promenad ner till området där de håller Hamnfesten. Kan man säga att besöket till hamnfesten var en besvikelse? Jo det kan man... "Marknaden" var kanske 8-9 stånd och bestod mest av matvagnar och tivolit var ett sådant som finns på "alla stadsfester". Nåja, nu har man varit där en gång iaf, men det känns som man inte är den primära målgruppen för sådant längre :) ... Efter det så blev det en tur till Mamma Saras vän H, där Lovisa fick sig lite mat innan hemfärden.

Igår lördag så flydde vi till Ramvik och släktingarna med poolen. Där var det ännu varmare (ca +27), men som sagt, poolen vägde upp det mesta. Mamma Sara tog sig årets första dopp i det 21-gradiga vattnet, men Pappa Johan tyckte det var lite i kallaste laget och svalkade bara fötterna. Lovisa fick ligga i skuggan och mådde riktigt bra, även om det var lite väl varmt när hon skulle sova, så det fick hon göra inne i det någon grad svalare huset.

Under dagen så passade vi även på att städa och tvätta bilen, så nu är den som ny! Det tog några timmar och lite pauser, men till slut så var det klart. Pauserna var en kombination av att det var varmt och ett par mindre missöden med vattenslangen :) ... Men pauserna hade ju också fördelen att man hann äta jordgubbar, fika och mat. Tack gammelmoster E för det!

Men nu ska Pappa Johan ta det lite lugnt med den sovande skönheten Lovisa bredvid sig. Hon ville nämligen inte sova i sin säng efter morgonmålet, så nu sover hon i vardagsrummet istället så att Mamma Sara får sova ut :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar