söndag 14 november 2010

Fars dag

Mmmm idag har det varit Fars dag och Lovisa överraskade pappa J med tårta, blommor, en mycket fin slips och en annons i Allehanda! Man blev ju rörd till tårar!

Vi har även varit iväg till Gammelmorfar för fika. Mmmm, gott var det. Sen på vägen hem så hämtades lill-Puman upp, då vi behöver en andrabil nu när vi bor på gräddhyllan och det är långt in till stan. Fast när vi hittat en familjebil så ska lill-Puman återvända till Ramvik. Är det någon som vet av en begagnad Skoda Superb kombi eller Opel Vectra/Insignia kombi till bra pris, hör av er, men fram tills dess att en sådan bil är inhandlad så är det lill-Puman som får bli arbetshästen i familjen.

Nu så ska Fars dag avslutas med lite tv-tittande innan det är dags att gå och lägga sig för att orka med att arbeta igen. Nästa vecka så ska köket vara helt uppsatt och förhoppningsvis ska även allt målande vara klart, även om jag betvivlar det då de inte ens har börjat måla ännu och taket ska målas två gånger, väggarna ska målas en gång, spacklas två och sedan målas två gånger. Även snickerierna ska målas, så ska de hinna så får de arbeta på bra.

Hoppas alla därute har haft en bra Fars dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar