måndag 7 juni 2010

Idag

..kommer bilderna som jag lovade!

Helg! Det är ju underbart med helg och bara slappa - men nu är det vardag och dags att börja räkna ner till nästa =)

Tills dess får ni njuta av bilderna på Lill-flisan och hur hon helst tillbringade dessa soliga men väldigt blåsiga dagarna!

På torget var vi en sväng för att möta upp mormor & Birgitta!



Eftersom det var marknad och tivoli här i staden så var vi ju liksom tvungen att ta oss ner dit, jag gjorde mig för och fixade sallad med massa goda tillbehör, packade picninc med filt och allt - och såklart blåste det alldeles för mycket! Så det blev till att äta sallad vid bordet hemma, dock åt vi alldeles ensamma - Lovisa var med mormor och moster!
Ja, det var första gången som vi var utan Lovisa, känslan var mycket underlig! Vi passade på att äta middag, kolla tv och ta det lugnt....till en halvtimme innan hon skulle komma hem igen, då satt vi och väntade! *haha* Knepigt som sagt, det var "bara" 2 timmar som hon var borta, men kändes faktiskt längre.




Nationaldagen firades uppe i Ramvik, som kanske kanske blir vår nya hemort, eller hemby är nog mer passande! Ska iväg och kolla hus på onsdag det här--->HUS

Så här skoj var det att fira nationaldagen!


Hos Fjelds fick Lovisa prova på en leksak från Emelies barndom - dock var hon lite skeptisk, kanske blir skojjigare om några månader!


Också var det ju det här med att smaka på allt, och då menar jag allt! Hon drar allt till munnen och smaskar på!

1 kommentar:

  1. Farfar o farmor väntar på att få ett mail med dom önskade bilderna om det är möjligt:):)
    Kram

    SvaraRadera