onsdag 18 november 2009

Förlossningsinformation

Japp, nu har vi varit på den... Vi hade glömt bort den lite men Sara tittade i sin kalender idag och då upptäckte hon att det var dags för det idag, så mellan 1830 och 2020 satt vi som de snälla blivande föräldrar vi är och lyssnade som på två barnmorskor från Sundsvall. Det var även ett tiotal andra par där, de flesta hörde till den föräldragrupp som startades förra månaden. Vi får se om vi går även på nästa förlossningsinformation, för vi lär nog ha glömt en hel del innan dess :/

Själva informationen var generellt bra, även om det kanske var lite väl generellt på vissa bitar och barnmorskorna inte alltid var överens med vad som stod i PowerPointPresentationen. Men båda var väldigt överens med att det viktigaste i "förlossningsväskan" var maten till den blivande pappan (eller hur Sara?) ;) Skämtåsido så gav de lite tips om vad den skulle innehålla.

Vi har redan börjat tänka på förlossningen och hur Sara vill ha det, nu gäller det bara att jag ska komma ihåg allt när det väl är dags :)

Sara har haft det riktigt bra i sina höfter den sista tiden, men idag så har de börjat krångla igen. Hoppas det är övergående, annars får vi hoppas på en sjukskrivning eller havandeskapspenning så hon inte sliter ut sig och har ont i onödan bara för att hon måste jobba.

Men nu ska vi mysa lite, imorgon ska jag eventuellt sova borta då vi har utbildning på jobbet. Är inte så långt bort jag ska sova (Villa Fridhem i Härnösand), men det är ju trots allt inte hemma i samma säng som Sara.

2 kommentarer:

  1. Oj satt ni på skolbänken i går hoppas ni klarar examen när det blir dax:):)
    Lycka till i fortsättninen med kursen.
    Hoppas höften håller sej lugn nu.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja nu närmar det sig verkligen med stormsteg för er! Å Johan, planering är alltid bra, men förbered dig på en sak; när man föder barn blir man ganska knäpp, och det är inte alls säkert att man vill ha det som man trodde innan!
    Men jag är riktigt avundsjuk på allt ni har framför er, och önskar er all LYCKA TILL!
    //Msarie

    SvaraRadera