lördag 10 april 2010

Fredagsmys sedan snuva..

Igår var jag och Lovisa till Emma och Felix på besök!

Sitter ju egentligen strandsatt här hemma utan bil, men mormor ställde upp och skjutsade ut oss =) Var i vanlig ordning trevligt och skoj - Lovisa var lugn men väldigt vaken som vanligt.

För att ta oss hem behövdes skjuts igen (är ett par mil), pappa Johan kom till undsättning och vi tog sikte mot banken! Eftersom vårt lånelöfte har "gått ut" måste vi ha ett nytt om vi råkar stöta på drömhuset ;-)
På vägen hem stannade vi på coop för att handla på oss lite mat och sånt, Lovisa sov (!), hon sov faktiskt från det att vi lämnade Emma & Felix tills vi var hemma och jag och Johan hade ätit middag. Då hade hon sovit i drygt 3 timmar - det var läängesedan!

När hon sedan vaknade hade vi fredagsmys hela familjen i sängen med så ska det låta på tvn. Jag och Johan sjöng med bäst vi kunde och Lovisa låg emellan oss och bara log, lillhjärtat - helt underbar!

Imorse eller egentligen redan igår kväll så tyckte jag att hon verkade snuvig och mer hostig än vanligt =(
Nu är hon mer snuvig - uscha, är så obehagligt när hon ligger ner och inte kan andas problemfritt! Vi ska ta oss ner till apoteket för att köpa lite koksalt, så vi sedan kan suga rent.
Det känns lite läskigt att hon ska bli dålig nu.. för till veckan är vi ensamma - Johan åker till Sholm på utbildning (läs. semester) på tisdag och kommer inte hem förrän sent på torsdagkväll.

Hoppas verkligen att hon är piggare till dess, för hönsmamma som man är kan ju jag inte sova om hon harklar sig en massa och sedan blir tyst, är ju rädd att hon inte kan andas då!

1 kommentar:

  1. Oj inte så kul med en förkyld prinsessa hoppas det snart är över.
    Synd att Johan inte kan vara hemma men det går nog bra ändå.
    Kramar från farfar o farmor

    SvaraRadera