onsdag 28 april 2010

Denna sömn

Gårdagen spenderades med Emma och Felix, de tog sig in till storstan för att hälsa på oss!

Vi promenerade runt på stan och shoppade lite, trevligt att ha lite sällskap när man traskar runt =) Dessutom så sov Lovisa (!) kors i taket liksom! Hon är ju helt klart en nattsoverska, numera sover hon nästan alltid runt 9 timmar, och tar gärna en sovmorgon - hon är så lik mamma såå!
Kan ju vara därför som hon då väljer att inte alls sova på dagen, men som sagt igår så passade hon på.

Eftersom vi har lite olika tider att passa idag så fick hon inte alls sova till 9-10 utan när hon vaknade till och åt vid 6.30 höll jag henne vaken. Jag hade nämligen tid hos mvc för en efterkoll 10.30 och då skulle mormor komma och vara barnvakt, så då vore det bra om hon var vaken - det gick fint.
Men nu.. vi har ännu en tid att passa i eftermiddag och det är 15.00 på bvc (både mamma och dotter ska kollas idag) Tänkte då att Lovisa skulle sova innan dess, men det ville hon inte alls - utan för ca 15 min sedan valde hon att somna. Typiskt, måste ju då väcka henne innan vi går ner så hon är nyäten, jaja inget att göra alls. Som tur är brukar hon ändå vara på rätt bra humör - så vi håller tummarna för det idag!

1 kommentar:

  1. Oj då allt på samma dag.)
    Mormor var säkert svår att övertala att komma och sköta:):)
    Hoppas allt var bra för Mor och barn.
    Kram

    SvaraRadera