fredag 5 mars 2010

Äventyr

Först och främst -GRATTIS farmor!!

Idag fyller Lovisas farmor år och det firar vi med stort grattis här från "Härnta" och mer firande blir det när vi ses här i vår =)

Annars har vi vart på äventyr idag, hela familjen var nämligen ner till Birsta för att hämta vagnen, köpa skötväska och även köpa en tröja eller två till mamma. Jag har nämligen endast en amningströja och det är inte mycket alls, inte om man vill kunna lämna hemmet iaf.

Nåväl, vi gör oss klara för att åka, men Lovisa gillar ju som bekant inte riktigt att "sitta fast", och det gör hon, dels i overallen och även i babyskyddet, är alltså rätt mycket skrik på väg ner till Birsta.. Väl framme tänkte mamma och pappa att vi byter babyskyddet mot vagnen då!
Vi gör i ordning och mamma drar Lovisa i vagnen och pappa kör bil, men det gör varken till eller från, för hon gillar inte vagnen, inte alls!
Vi gör ett stopp på ikea för lite mat till henne, hon blir lugn och vi lägger henne tillrätta i vagnen - men det hinner gå några minuter sedan - skrik.
Fattar inget alls - är det inte så att barn ska gilla åka vagn??

Så det har minst sagt vart ett äventyr i dag, nu har Lovisa äntligen somnat och jag hoppas att vi inte rört till hennes rutiner allt för mycket så att hon sover bra i natt.

Imorgon blir det nya tag och ett nytt försök med att åka vagn!

3 kommentarer:

  1. Tack så mycket för gratulationerna.
    Nu har Lovisa visat vem som bestämmer :):)
    Ni får träna ofta en tid så hon blir van och ni slipper svettas då hon blir arg:)
    Krama pappa från oss då ni festar idag.
    Kram till er alla

    SvaraRadera
  2. lilla lovisa är lik mamma på många plan:) kramar i solen från anna

    SvaraRadera
  3. Haha ja det trodde jag också att barn skulle göra, men det gjorde inte min lilla filur.
    När man var ute grymtade hon missnöjt i vagnen för att sen när man väl kom inomhus på nån affär eller liknade dra igång världshistoriens värsta vrål.
    Inte så roligt...
    En tant tyckte en gång att jag skulle plocka upp henne inne på affären -hon måste ju vara hungrig, jag kan ta upp henne åt dej.
    Så passa dej för tanter!

    SvaraRadera