lördag 6 mars 2010

Snart på väg..

Vilken natt vi har haft här hemma! Vi har sovit hela familjen - i flera timmar!

Stackars Lovisa var helt slut efter gårdagens hårda verklighet, hon somnade tillslut vid 19.30 efter en eftermiddag med mycket missnöje, och vaknade inte förrän kl 01.00 ?!
Då var hon självklart hungrig och ville ha ny blöja, sedan somnade hon igen och sov till 05.30, helt otroligt, lilla hjärtat var ju helt slut efter att tvingats åka både vagn och bil.

Med den nattsömnen var hon ju väldigt pigg när hon vaknade i morse, detta innebar då att både mamma och pappa också var uppe med tuppen och fick en massa saker gjorda.
Vi hann duscha, dammsuga, städa och underhålla Lovisa - som dessutom fick sig ännu ett bad. Denna gång så gillades badet, kanske var det för att det var pappa som höll hjärtat den här gången, han var lite säkrare på handen än mamma =)

Nu har vi gjort oss klara för att ta oss iväg till mormor så fort Lovisa väljer att vakna, blir lättare om det bara är hon som ska göras i ordning liksom.
Det bjuds nämligen på middag hos mormor, även gammel-morfar, morbror med sambo och moster kommer vara där, dels för att hälsa på Lovisa men även för att fira hennes underbara pappa som har fyllt år!

Sedan håller vi tummarna för att hon inte kommer hata vagnen lika mycket idag som igår, för det är med den vi kommer ta oss fram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar