torsdag 4 mars 2010

Leende liten Lovisa

Japp, idag när hon låg på skötbordet efter en lagom lång sovpaus så log vår lilla Lovisa så sött och vackert. Mungiporna var uppåt och hela hon glad (så ibland är det inte magknip som moster Eva påstod ;). Önskar vi hade hunnit knäppa lite bilder på det, men hon var för snabb... får lära mig att alltid ha med kameran i när man är i Lovisas närhet :)

Annars så sover hon inte lika djupt och länge som tidigare, men det kan bero på att vi inte ger henne lika mycket ersättning längre. Nu är det 30ml som gäller istället för 60, för med 60 så blev hon för mätt emellanåt. Så nu får vi ta att hon sover lite kortare tid men hon mår mycket bättre. Om hon nu bara lyckades tajma sina sovperioder till nätterna istället för mellan två och åtta på morgon och kväll så skulle mamma och pappa bli mycket glada :)

Men nu ska jag ta det lugnt här hemma medan jag sitter lite barnvakt så att mamma Sara får vila lite inför natten, ifall den skulle bli en vakennatt. Imorgon är det en stor dag, förhoppningsvis så åker vi och hämtar barnvagnen då och med vi så menar vi hela familjen :D

Så ta det lugnt där ute i verkligheten, för det gör vi här!

1 kommentar:

  1. Läskigt det där med kräkningarna och sjukhusbesöket. Men skönt att det verkar bättre när ni reglerar maten. Kommer förmodligen inte vara så förtjust över vakna nätter pga vaken bebis senare men just nu är jag bara avis!!

    SvaraRadera