måndag 1 mars 2010

Första dagen själva hemma utan pappa

Japp, då ska vardagen redan börja infinna sig.

Konstigt det känns, vi som nyss blivit familj ska ändå behöva anpassa oss till resten av världen? Vi lever ju i en egen lite bubbla nu där vi vill mysa och lära känna vårt lill-hjärta.
Men nejnej det går ju inte för sig - för nu är det så att pappa har ju bara 10 dagar på sig att lära känna nya familjemedlemmen, det är bestämt av farbror staten. Bara att gilla läget och längta efter helgerna ist.

Annars går det rätt fint här hemma, det mesta handlar om sömn.. hur mycket hon sover, när och hur mycket mamma och pappa får sova. =)
Finns ingen riktigt rutin på det hela ännu, men tack och lov krånglar det mest på dagtid (just nu), då har man liksom mer ork och tålamod att hantera det hela.

Idag kommer bvc på hembesök så då får jag en anledning till att klä på mig någon annat än myskläder - känns ganska trevligt. Även om vi uppskattar lugnet som just nu behövs är det rätt ok med någonting lagomt att planera.
Få se om pappa åker och hämtar hem vagnen ikväll eller om den får vänta, börjar ju bli lite bättre väder så skulle vara skönt med en promenad faktiskt - var ju några månader sedan det var skönt att motionera =)

2 kommentarer:

  1. Önskar bilder till varje inlägg:) Hoppas allt gått bra idag! Kram anna

    SvaraRadera
  2. Hoppas det gick bra igår, första dagen själva hemma. Men det gjorde det nog =D

    Här började det INTE bli bättre väder, snön har vräkt ner sen igår. Jag är less...

    Kramkram

    SvaraRadera