torsdag 18 mars 2010

En månad

Tänk vad mycket som har hänt på en månad. För exakt fyra veckor, nio timmar och trettio minuter sen träffade vi för första gången lilla Lovisa, vår lilla älskling. Mamma Sara låg och blev ihopsydd och hon vilade i min famn. Drygt fyra dygn senare fick vi äntligen lämna Sundsvalls Sjukhus och visa upp vår nyrenoverade lägenhet för familjens nya tillskott. Hon tittade förundrat och undrade var hon riktigt kommit, det var ju så främmande jämfört med den miljö hon vistats i såhär långt i livet.

Men hon trivdes alldeles utmärkt och nu är det som om hon inte bott någon annanstans. Den första tiden äter, sover och bajsar hon mest, men de där två konstiga filurerna som är runt henne för det mesta är ändå rätt intressanta, så de tittar vi in lite extra när de är i närheten. Andra personer, ja de är inte riktigt lika viktiga att studera varje detalj på.

Efter några veckor så introducerades hon för det där med att vara ute! I början var det inte riktigt så kul, men nu är en promenad där man får sova i den sköna vagnen inte helt fel :)

Nu börjar även annat bli intressant. Att följa det som mamma och pappa har i handen när de för den fram och tillbaka framför ansiktet, ja det är kul det! Det kan vara en skallra, penna, tv-dosa, ja precis vad som helst, bara det är något som hon finner intressant.

Idag så fyller hon 4 veckor, vår älskade lilla guldplutt! Tänk vad mycket som hänt... och kommer att hända. Äventyret har bara börjat!

3 kommentarer:

  1. Ja tänk vad liten man är i den stora världen tryggt att ha en mamma o en pappa att vila hos.
    Ha en fin kväll och mys tillsammans.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis till lilla Lovisa på 1 månadsdagen!

    Kram

    SvaraRadera
  3. tack för jag fick titta förbi idag och fira 1-månaders dagen! kram kram anna

    SvaraRadera