tisdag 9 mars 2010

Nu vänder det..

Efter att ha haft två dygn med obefintlig sömn och en mycket missnöjd dotter tror jag att det börjar vända.

Lovisa har inte alls sovit bra eller varit nöjd överhuvudtaget, hon har skrikit. Detta är någonting som hon inte alls gör, utan visst kan hon visa missnöje men så fort mamma eller pappa tar henne i famnen så blir hon nöjd.
Nu har hon vaknat med att hon skriker och vill absolut inte sova - och allra minst i sin egen säng.
Igår var vi på bvc för att väga och mäta henne och hon hade ju gått upp alldeles för lite i vikt =( Sköterskan trodde att hon fick för lite mat, och när hon sa det så kände jag att "klart det är därför!", Dessutom har jag ätit lite väl mycket lök de sista dagarna och det verkar inte alls Lovisa vara helt nöjd med.
Varför blir det så, att något så enkelt som mer mat inte har prövats här hemma?
Kan ju ha att göra med den där AT-läkaren som tittade på henne (men inte tog på henne) när hon kräktes så mycket, eftersom han sa att det där med tillägg borde vi dra ner på och amma mer ist. Hrmm, det gjorde vi då och stackars Lovisa får då inte tillräckligt med mat!
Nej, ska nog inte lyssna på några andra än de som faktiskt kan lite mer om barn.

För sedan igår eftermiddag då hon även fick tillägg är hon en helt annan tjej =) Hon är nöjd, har sovit toppenbra och ligger nu har och är vaken - men glad!
Lilla hjärtat.. Nu ser vi en vändning på det här och imorgon ska vi prata med bvc igen och då hoppas jag verkligen att det fortsätter så här!

Igår tog vi en promenad igen med vagnen, visst var det missnöje, men hon skrek inte konstant iaf! Så det går framåt!

1 kommentar:

  1. Ja lägg in matlista du också så kan jag få tips av dig också, är så svårt att komma på maträtter nu, speciellt nu när man inte vill/kan stå vid spisen hur länge som helst!
    Vad skönt att det börjar vända med Lovisa, vad väger hon nu?

    SvaraRadera