söndag 7 februari 2010

Tystnad råder...

tyst det är i huset, endast hustomten Johan är vaken (som vanligt). Mamma Sara vilar ut i sängen och jag hör att hon sover gott efter en dag på Birsta som innebar ett besök på Barnens Hus för inköp av en skötväska (som naturligtvis visade sig bara finnas i ett exemplar och det var lite smutsigt så vi bokade bara en) och besked om att barnvagnen inte kommit ännu. I värsta fall så måste vår lilla guldklimp åka runt i en lånevagn i början, fast det ska nog också gå bra.

Blev även besök på MediaMarkt utan att vi köpte något och sedan IKEA med inköp av diverse nyttigheter , så nu är vi i princip klara för vår guldklimps ankomst. Men allt detta tog hårt på Mamma Saras krafter, så när vi kom hem så blev det att ta det lugnt och se lite Melodifestivalen. Var lite svajig kvalitet på bidragen tyckte vi båda, med ett par riktigt bra låtar, några "jaha-är-det-allt?" och ett par där man undrade om juryn som väljer ut låtarna tar stora mängder psykadeliska droger. Att Ola skulle gå vidare var rätt säkert redan när man hörde de första raderna. Det är definitivt sådant som går hem. Mer otippat var att Pain of Salvation gick vidare till Andra Chansen, den var väldigt udda och defintivt inte en Melodifestivallåt.

Men nu ska jag ordna så att Mamma Sara kan se lite filmer när jag jobbar på dagarna, vill ju inte att hon ska ha långtråkigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar