lördag 17 oktober 2009

Äntligen helg

Japp nu är jobbarveckan slut och äntligen tar arbetshelgen vid. Planen för denna helg är att lista klart i köket och försöka få åtminstone ett varv med spackel i klädkammaren.

För nu börjar vi se slutet på stamrenoveringen. De har börjat kakla i badrummet, de har hunnit tre varv, så de borde bli klara på måndag, sedan är det klinker och fogning i någon dag. Efter det är det "bara" kvar installation av porslinet, dragning av vatten och ditsättning av t ex handdukstorken. Hoppas verkligen att tidplanen håller så att de är klara till slutet av nästa vecka... eller iaf har toa och vatten på plats så att Sara slipper gå 2 1/2 trappa ner och sen upp när hon behöver gå på toa. Hon klagar inte, men man ser att höfterna gör ont.

Men nu sover hon iaf och i helgen ska hon få sova ut. Sitter i vardagsrummet, klockan är ju trots allt 8.20 när detta skrivs, och då har jag varit vaken i ungefär 1 1/2 timme. Istället för att väcka Sara av att jag läser en bok eller ser på TV så har jag smugit ut ett tag.

Men innan helgen är slut så hoppas vi kunna visa bilder på ett kök som är klart... och kanske även klädkammare och hur långt de har hunnit i badrummet. :)

1 kommentar:

  1. Oj Johan vad du är omtänksam om din sambo ni passar bra ihop.
    Väntar nyfiket på bilderna:)
    Försök att njuta lite av helgen med.
    Kramar från norr

    SvaraRadera