lördag 3 oktober 2009

Snart hemma...

Japp, nu är Sara och hela gänget på väg norrut med en fullpackad bil. Nu gäller det bara att hitta någonstans att ställa allt. Målaren har börjat i hallen så där går det inte att ställa saker, på måndag ryker troligen köket om förvaringsutrymmet och allt därinne måste ställas någon annanstans (läs troligen i vardagsrummet) och i klädkammaren är de inte heller klara. Men på något sätt ska det gå!

Så nu röjer jag för att det ska få plats någon annanstans temporärt och ska iväg till återvinningen med lite elektronik som inte behövs eller inte fungerar längre. Sen blir det nog lite byte till vinterdäck på lilla UWP-en, känns inte riktigt säkert att köra på sommardäck nu när det är minusgrader på nätterna. I fredags körde en arbetskamrat av på Sandö-bron, som tur var så fungerade räcket och det blev bara ett par lysen som blev skadade.

Sen ska jag även försöka städa lite innan Sara kommer hem vid 19 ungefär ikväll efter sin 100-mila resa. Hon kommer nog vara rätt trött, Ullared plus två resor på sammanlagt 200 mil på tre dagar tar på.

Men nu är det dags att göra något, tio minuter i soffan får räcka för denna gång!

1 kommentar:

  1. Ok Johan skynda att fixa allt snart är sambon hemma:)
    Ni får hyra ett extra förråd till vidare:)
    Massera Sara så hon orka upp i morron efter en sån lång resa.
    Kram på er

    SvaraRadera