onsdag 23 december 2009

Julefrid...

Sitter här i soffan, klarvaken som alltid på morgonen, och njuter av julefriden. Gav upp att försöka sova efter en timme av snurrande i sängen. Ljusstakarna i fönstret är tända, det är städat och i princip allt är packat för färden upp till Båtvik, så man kan bara ta det lugnt.

Sara sover så sött efter en lång dag igår. Medan jag var på jobbet så packade hon det mesta, tvättade lite kläder så vi skulle slippa göra det när vi kommer hem efter jul, diskade undan, rensade kylen, städade, ordnade lite mat inför kvällen hos Svärmor plus mycket mer!

Kvällen hos Svärmor var mycket trevlig. Det spisades ett sent (på kvällen alltså) julbord med bland annat skinka, köttbullar, prinskorvar, rödbetssallad, ägghalvor med mera... mmmmm gott! Det pratades en massa och lite planerande av jul nummer två för i år (som kommer att infalla på nyårsafton). Det blir så på grund av att vi åker norrut och Marcus och Marie åker söderut över julen, då får vi passa på att byta julklappar och äta god mat en annan dag. Nästa år blir troligen jul nummer två uppe hos mina föräldrar istället :) Men det var en lyckad kväll och vi kom hem vid 2330, dvs mycket sent för att vara Johan och Sara numera! ;) Tack svärmor för att vi fick vara hos dig och äta gott och träffas.

En annan glad nyhet är att det snöoväder som väderlekstjänsterna (SMHI och yr.no) har varnat för inte verkar ska infinna sig idag. Det känns riktigt bra att förhoppningsvis slippa köra i en snöstorm ca 40 mil kan jag säga!

Men nu ska jag ta och försöka packa det sista innan Sara slår upp sina vackra ögon för denna resdag.

God Jul på er som läser denna blogg (ifall detta blir sista inlägget innan julafton är över) :)

PS: Det var kul att spela med dig också Tobbe :)

Oops, är naturligtvis Pappa Johan som skrivit detta och inte Mamma Sara! Är svårt det där med att komma ihåg att kontrollera att man är inloggad med rätt användare *rodnar*

2 kommentarer:

  1. God Jul till er och magen från oss i Piteå, hoppas ni får en riktigt trevlig och mysig helg. =)
    Kör försiktigt upp till "riktiga Norrland" (som Sara kallar det hehe)!

    SvaraRadera
  2. Roligt att ni hälsade på ,det är alltid lika skoj. Bra att maten smakade, men det blev mycket över.Tack snälla Johan för hjälpen med disken

    SvaraRadera