tisdag 1 december 2009

Uppdatering

Nu var det länge sedan det var ett inlägg här, så då får jag ta tag i det :)

Här har det hänt mycket. Vi har haft en mysig skyltsöndag, där vi efter en tur ner på stan (inte Schtaaaaan) bjöd Familjen Fjeld, morfar och svärmor på adventsfika i vår nyrenoverade lägenhet. Det bjöds på havrekex, pepparkakor, lussebullar, lussekatter, knäck, ischoklad m m ... och GLÖGG! Mums, särskilt då nästan allt var hemglagat :) Vi införskaffade ett glögg-kit med muggar och värmare på lördagen när vi var ner till Birsta och det var välbehövligt... hur skulle vi annars ha kunnat bjuda på glögg? ;) När vi var ner till Birsta så blev det en massa julklappsinköp, så snart är vi nog klara på den fronten också :)

Idag så har vi varit till MVC och lyssnat på hjärtslagen av den nya familjemedlemmen... Man blir tårögd varje gång :) ... Mamma Sara blev stucken litegrann också för att kolla upp värden och de var självklart alldeles helt perfekta! Något annat kunde man ju inte förvänta sig av en så bra blivande mamma eller hur?

Men svärmor hon har det inte lätt nu... Hon har två tänder som behöver rotfyllas och hon kan inte få tid förrän i slutet av januari!!! Stackars henne, hoppas det går att fixa snabbare än det!

Nu har Sara duschat och det är dags för mig att ta mig en snabbtur genom densamma. Sen blir det lite mys i soffan.

2 kommentarer:

  1. Tack för att ni tänker på mej ,men jag tror det vänder till det bättre nu ,alvedon är väldigt bra

    SvaraRadera
  2. Hej låter bra att knyttet mår bra och även mamman det hjälper kanske till att pappan sköter om dom ibland:):)
    Jag förstår att det blev uppskattat med glögg med mera.
    Stackars mormor hoppas det löser sej.
    Kram

    SvaraRadera