torsdag 17 december 2009

Slö i soffan...

Blev en riktigt härlig kväll igår på casinot, med både god julmat och bra show!

Kom hem rätt sent eftersom showen inte slutade förrän 22.30, kanske inte låter så sent, men i vanliga fall (vardag som helg) så sover jag vid den tiden =)
Men igår höll jag ut minsann, när jag kom hem så var fortfarande Johan vaken, men somnade rätt snabbt, jag hann bara lägga mig i sängen så sov han. Som han sliter nu, jobbar hela dagarna och stressar hem till föräldragrupp och MVC-besök. Dessutom fick han laga sin egen mat igår eftersom jag var lite stressad inför att hinna bli klar efter mvc-besöket. Som för övrigt gick bara bra, visade sig vara ett extra besök eftersom jag är förstföderska, så det blev till att lyssna på hjärtljud och mäta magen. Vi ligger fortfarande mitt i kurvan och lilla hjärtat slår ca 150slag/min, BM tror stenhårt på tjej hon - men säger snabbt att det bara är gissning, hon har ju inte sett något UL eller så, utan bara en känsla + att hjärtslagen är höga.
Spännande blir det att få veta iaf!

Har inte riktigt tagit mig för något idag..*skäms* Men ska ta mig ner till bilen och hämta upp en julklapp jag köpte till Johan igår, sedan blir det väl till att laga lite middag. Städade undan igår rätt bra så det skulle se mindre rörigt ut, men det är låångt från julkänsla här =( Måste ta tag i det sista julpyntandet så det blir ordning innan vi lämnar lilla lägenheten för en tripp till lilla Båtvik!

1 kommentar:

  1. Roligt att det gick bra igår vann du pengar oxå:)
    Julen kommer utan allt städande:)
    I lilla Båtvk är det kallt runt 19 minus.
    Bra att knyttet mår bra.

    SvaraRadera