söndag 20 december 2009

Så var helgen över

Känns som om det är helgen man lever för, man räknar ner till den och sedan när den är över - ja, då längtar man till nästa!
Knepigt liv vi lever, att det ska vara så?

Har i alla fall fått en massa saker gjorda så det är ju bra det! Har hunnit med att införskaffa några fler klappar, bakat ännu en sats med havrekex, städat, tvättat och hämtat hem lite mer bebiskläder och grejer =)
Har faktiskt haft sovfrämmande också, Tobbe sov här natten mot idag efter en biokväll i storstan! Var lite skoj att ha en inneboende för en kort stund, tror dock Johan tyckte det var ännu lite roligare för då fick någon ny att spela lite ps3 med!
Eftersom det idag då blev så att vi skulle äta lunch (vill ju verka normal när man har främmande) så bestämde jag att en pannkakslunch blir bra! Så jag bjöd även med syrran - sedan smaskades det pannkakor här hemma.
Blev några stycken att grädda, dessutom gjorde jag även plättar - tycker ju dom nästan är liite godare att äta =)

Här gräddas det på nästan alla plattor!



Tittar ju lite smått på bostadsmarknaden, (även om vi lagt det på is just nu).
Men en morgon här i helgen när jag var vaken så tittade jag ut över den utsikt vi har här i vår lilla lägenhet - och det är ju väldigt vackert!
Kommer vi någon gång kunna hitta vårt drömhus, som ligger i ett bra område, nyrenoverat (relativt), insynsskyddat, fin trädgård, bra planlösning och självklart billigt!?
Tror inte det, men å andra sidan är vi väldigt nöjda där vi bor nu, för det är såå fint! Kommer försöka ta bilder nu till veckan så ni får se vilken förändring som hänt här!

Under tiden får ni njuta av en soluppgång som vi ser varje morgon från vår balkong!

2 kommentarer:

  1. Elin tyckte det var jätteroligt att komma till er ,det är ju inte så ofta, (många jobbiga trappor)Sen fick hon ju hjälp med pepparkakshuset å taklampan, Hur skulle Elin å jag klara oss utan er? Tack för att ni finns

    SvaraRadera
  2. Ja det var verkligen kul att spela ps3 med johan,och sara synd att man inte var så bra på motorstorm!!:):)

    SvaraRadera