måndag 14 september 2009

1-0 till Sollefteå mot sundsvall

Idag fick Johan svar från sundsvalls sjukhus ang om att pappan inte får vara med på UL, bla stod det att vi var välkomna att höra av oss till andra sjukhus för att ev få göra UL där.
Sagt och gjort - jag ringde Sollefteå MVC och förklarade läget och att vi som föräldrar vill vara med båda två. Det var inga problem där inte, fick ett trevligt bemötande och BM som svarade förstod absolut att vi ville båda vara med, vi fick tid redan nästa vecka!
Så på tisdag nästa vecka bär det av mot Sollefteå sjukhus - är både spänd och nervös samtidigt, för det är ju en fosterdiagnos som ska utföras.. Men hoppas självklart på ett positivt besked!
Jag tog iaf ledigt hela dagen, tror det kan vara skönt att få rå om varandra och dela känslan av att få se vår bebis för första gången =)

Och så var det såklart lite tristare nyheter... Budgivningen på huset.
Den går rakt upp och det går snabbt! När dagen började var budet på 1.2 nu när det är kväll ligger det på 1.65.. Vi tänkte slänga in ett sista bud imorgon, och får vi inte huset ja, då var det väl inte meningen att vi skulle ha det. Trots allt kommer vi få det jättefint här hemma när allt är klart, men så småningom måste vi ju ha större och när den tiden kommer kan man ju bara hoppas på att vi stöter på ett sådant perfekt drömhus som det här!

2 kommentarer:

  1. Yay! Jättekul att Johan också får vara med på ultraljudet!

    SvaraRadera
  2. Johans föräldrar15 september 2009 kl. 07:35

    Oj så glada vi blev att Johan får vara med på denna högtidsstund.
    Lycka till på tisdag.
    Kram på er

    SvaraRadera