söndag 27 september 2009

Middag och en bra affär!

Jajamensan, igår blev det lite mat på Amenta i Härnösand. Vi chansade och åkte dit på vinst och förlust utan att ha beställt bord i förväg och som tur var fanns det en ett bord för två ledigt.

Till förrätt beställdes det Antipasti som var underbart gott (förutom kronärtskockan som inte var någon hit direkt).

Sedan åt Sara risotto med blandad svamp, kantareller, Karljohan, champinjoner och smaksatt med rosmarin och färska örter och en toppning av färskriven parmesan.



Själv så blev det tagliatelle med strimlad kycklingfilé, rödlök, vitlök, färska örter, grillad paprika, marinerad zuccini samt en krämig tomatsås.



Allt detta kan sammanfattas med ordet MUMS! Vi åt mycket och länge och man kan säga att portionerna var precis lagom stora för en man i sina bästa år och en blivande mamma. Såhär mycket lämnades kvar på tallrikarna...



Hoppas vi kommer att kunna gå dit igen, det var mysig atmosfär och mycket och god mat.

Idag så åkte vi ner till Birsta för att gå på Barnens Hus och träffa lite säljare och informatörer från bland annat Teutonia, NTF och Mödravården. Vi strosade runt lite och fick svar på våra frågor och det hela slutade med att vi gick därifrån med att ha beställt en barnvagn till ett mycket förmånligt pris eller vad sägs om:

En st Teutonia Mistral S: 6195:-
En åkpåse: 0:- (ordinarie pris 895:-)
En adapter för babyskydd till Mistral S: 0:- (ordinarie pris 395:-)
Ett babyskydd Logico S: 1495 (ordinarie pris 1795:-)
Summa: 7690:- (ordinarie pris 9280:-)

Sedan fick vi följande som bonus:
1500:- i presentkort (extraerbjudande)
300:- extra i presentkort (ordinarie erbjudande)
En hotellnatt på en stor kedja (värde okänt, extraerbjudande)

Kan säga att vi är extremt nöjda över denna affär, det är nog den bästa vi gjort, nu kan vi köpa det lilla extra åt vår blivande familjemedlem :-)

Nu ska vi ta oss mot sängen, imorgon är en jobbardag igen och det är tidig uppstigning som gäller för både mig och Sara.

2 kommentarer:

  1. Om jag säger som så så blir jag inte ett dugg förvånad att ni gjorde en sån bra affär, för den blivande mamman har näsa för sånt haha
    Nån som håller med mej tro ;)

    Gissa om jag blev hungrig när jag nu läste om ert restauranbesök och därtill såg bilderna... Nu rinner nästan snålvattnet här juh

    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Blev ju inte alls avundsjuk på erat val av vagn... Den är ju bara BÄST helt enkelt! Oj vad ni kommer njuta av den!!

    Ja nog såg maten god ut alltid! Mysigt att få unna sig ibland :)

    SvaraRadera